#haniszalikha

Rakyat Malaysia memang Tak Cukup Ambil Sayur dan Buah🍇🍊 . -Bayangkan di Malaysia 37% rakyat Malaysia tak ambil sayur dan buah berdasarkan data pada tahun 2005. -Tahun 2017 hanya 6% rakyat Malaysia yang cukup sayur & buah. -Maksudnya peratusan yang tak cukup sayur & buah makin meningkat sehingga 94%. -So memang tak cukup makan buah, sayur, vitamin & mineral ni memang mudah kita cepat sakit. Badan nak buat kerja dengan optimum jadi semakin rendah. . @syashaklee.co | +60134599964 . . #shakleemalaysia #shakleeperak #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleelover #supplements #vitamin #minerals #ctdk #mirafilzah #neelofa #aydajebat #emmamaembong #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #jujurlahnikahiaku #bukankahwinpaksa #meletop #dramasangat #redzarosli #adamlee #intannajuwa #elizabethtan #hairulazreen #haniszalikha #yusufiskandar #artismalaysia #tv3 #astroria #erafm


0💬Normal

Pencemaran Alam Sekitar🏭 . - Pencemaran akan directly memberi kesan pada kesihatan. -Dia akan buat persekitaran yang tidak sihat. -Contoh dalam jerebu. Memang jerebu ni sangat tidak sihat bila kita terdedah akan mudah sakit. So kita perlukan supplement untuk tingkatkan sistem imunisasi badan supaya tak cepat jatuh sakit. -Pencemaran lain radiasi. Walaupun kesannya tak berapa besar tapi memang hari2 kita terdedah dengan radiasi terutamanya telefon. -Telefon ni memang akan sentiasa pegang sekarang pun pegang. Maksudnya kita memang terdedah kepada radiasi. -So kita perlukan antioksidan untuk neutralkan balik radikal bebas yang ada pada badan kita. . @syashaklee.co | +60134599964 . . #shakleemalaysia #shakleeperak #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleelover #supplements #vitamin #minerals #ctdk #mirafilzah #neelofa #aydajebat #emmamaembong #maaftakindah #seindahtujuhwarnapelangi #jujurlahnikahiaku #bukankahwinpaksa #meletop #dramasangat #redzarosli #adamlee #intannajuwa #elizabethtan #hairulazreen #haniszalikha #yusufiskandar #artismalaysia #tv3 #astroria #erafm


0💬Normal

CIKGU PON BOLEH TURUN BERAT . Walaupun sekarang cikgu tak perlu nak ke sekolah..Tak jumpa ank murid..Tapi kesihatan kita tetap kena jaga . Ambil kesempatan pkp nie,work from home untuk start capai ideal weight idaman kita🤩 . . Jom! Sape nak, Comment je ‘SAYA NAK’ dan saya akan dm anda. Nak lagi pantas boleh tekan link terus di bio @coachqila 😘 . PENDAFTARAN SESI JUNE DIBUKA 🎉 . ✅ AWESOME GROUP SUPPORT ✅ 21 HEALTHY RECIPE VIDEO ✅ 12 VIDEO COMBO WORKOUT ✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari . BONUS LIVE COMBO WORKOUT🎉 BONUS LIVE COOKING CLASS🎉 . Coach Qila 01126455898 #getfitnowonline #teamcoachqila


1💬Normal

SETIAP ORANG ADE PERUBAHAN MASING-MASING😁 . Lain ornag lain progress..Just be happy with your progress..Sbb tu kita bkn je tgk pada angka penimbang tapi jgk non-scale victory . Camne pulak Non-scale victory nie? Perubahan selain dari angka penimbang..Contoh ukur lilit,kesihatan semakin improve,badan semakin sihat . So bila korang turun berat tu,tgk jugak perubahan2 yg nie okay? . . PENDAFTARAN SESI JUNE DIBUKA🎉 Klik link di bio @coachqila untuk mendaftar👆🏻🤗 . Coach Qila 01126455898 #getfitnowonline #teamcoachqila


1💬Normal

DRESS WAWA ZAINAL🌸RM55 SALE 2 HELAI RM100 JA HAMPA 😍 .Grab sekarang sementara stock masih ada . Nak OOTD memang cantik sangat macam bunga 😘 _ Dress Wawa Zainal 🌸 1 FOR RM55 2 FOR RM100 _ Free size muat S sampai XL _ Whatsapp untuk order : 016-9342807📲 _ Colour: Mustard|Darkblue|Black|White|Pink|Red Free size Measurement: BAHU 15-16 DADA 36-40 KETIAK 20 LABUH TANGAN 22 LABUH BAJU 54 _ #haniszalikha#bajumurah#blousemurah#bajuraya#leeyanarahman#leeyanaraya#neelofa#minaz#dressmengandung#bajumengandung#skirtmurah#dressmurah#bellaammara#shawlpublika#duckscarves#kurungkedah#kurungpahang#bajubridesmaids#mirafilzah#hijabistahub#cimihq#ctdk#bajutunang#tiktokmalaysia#tiktokviral#malaysianhijjabi#meletop#dressviral#bajuraya2020


14💬Normal

DRESS WAWA ZAINAL🌸RM55 SALE 2 HELAI RM100 JA HAMPA 😍 .Grab sekarang sementara stock masih ada . Nak OOTD memang cantik sangat macam bunga 😘 _ Dress Wawa Zainal 🌸 1 FOR RM55 2 FOR RM100 _ Free size muat S sampai XL _ Whatsapp untuk order : 016-9342807📲 _ Colour: Mustard|Darkblue|Black|White|Pink|Red Free size Measurement: BAHU 15-16 DADA 36-40 KETIAK 20 LABUH TANGAN 22 LABUH BAJU 54 _ #haniszalikha#bajumurah#blousemurah#bajuraya#leeyanarahman#leeyanaraya#neelofa#minaz#dressmengandung#bajumengandung#skirtmurah#dressmurah#bellaammara#shawlpublika#duckscarves#kurungkedah#kurungpahang#bajubridesmaids#mirafilzah#hijabistahub#cimihq#ctdk#bajutunang#tiktokmalaysia#tiktokviral#malaysianhijjabi#meletop#dressviral#bajuraya2020


13💬Normal

Sejak pkp ni kedai banyak tutup. Hm mcm mana nak print gmba ni😢 jgn risau photobook kan ada 🥳 murah2 je sis bagi harga, so sesiapa yg berminat do dm or ws me okiess? . . #photobook #photobookmurah #photobookmalaysia #photobookviral #photobookviralmurah #photobookcantikdanmurah #photobookcantik #neelofa #vivyyusof #haniszalikha #fazura


0💬Normal

Sejak pkp ni kedai banyak tutup. Hm mcm mana nak print gmba ni😢 jgn risau photobook kan ada 🥳 murah2 je sis bagi harga, so sesiapa yg berminat do dm or ws me okiess? . . #photobook #photobookmurah #photobookmalaysia #photobookviral #photobookviralmurah #photobookcantikdanmurah #photobookcantik #neelofa #vivyyusof #haniszalikha #fazura


0💬Normal

Kenapa kita perlukan Toujours Advanced? - yg 1st sekali mestilah nak cantik kan? - sebab malu ada jerawat, parut dan semua mak nenek dkt muka bila lalu depan crush - bangun pagi badan rasa lesu tak bermaya mengalah kan zombi - bila pegi shopping susah cari saiz badan yg sesuai walaupon ada pepatah ckp ukur baju badan sendiri - makan sikit je tapi susah nak membuang sbb perut tak bg buang katanya membazir je kalau buang - kulit cepat terbakar dan orang mula ejek arang cerah lagi - period tak lancar berbulan2 padahal akk dia baru lepas bersalin dah period balik - ibu2 hamil yg susah nk makan kurma, air delima dan madu eloklah ambil sbb utk baby dlm perut Whtsapp 011-2117 6314 COD area #melaka (seluruh) #kualalumpur (seluruh) #klangvalley Postage 1 MALAYSIA #toujoursadvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #toujourskids #toujourskidskl #toujourskidsselangor #toujourskidsmelaka #healthylifestyle #fruitandvegeblend


0💬Normal

Selain dari tanya tentang ingredients, ramai juga yg tanya steps yang betul utk apply produk Bougas Beauty. Here you go ☺️ . Cleanser - scrub - serum - moisturizer - sunscreen. . Siapa yg dah pernah cuba semua produk Bougas Beauty? Share your feedback please 🤩 . #bougasadvancedserum #bougasbeauty #bougasbeautyrawang #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasserum #bougascleanser #elfiraloy #glowyskincare #neelofa #meletop #bougasbeautykl #bougasbeautygombak #healthskin #ardellaryana #syafiqkyle #bougasbytyqi #klcc #ayiefloor88 #bougasbymun #glowyskin #mirafilzah #healthylifestyle #bougasmoisturizer #superhealthbrand #bougasbeautyselangor #haniszalikha #bbsonfire🔥 #bougasmostwanted #amiraothman


0💬Normal

DRESS WAWA ZAINAL🌸RM55 SALE 2 HELAI RM100 JA HAMPA 😍 .Grab sekarang sementara stock masih ada . Nak OOTD memang cantik sangat macam bunga 😘 _ Dress Wawa Zainal 🌸 1 FOR RM55 2 FOR RM100 _ Free size muat S sampai XL _ Whatsapp untuk order : 016-9342807📲 _ Colour: Mustard|Darkblue|Black|White|Pink|Red Free size Measurement: BAHU 15-16 DADA 36-40 KETIAK 20 LABUH TANGAN 22 LABUH BAJU 54 _ #haniszalikha#bajumurah#blousemurah#bajuraya#leeyanarahman#leeyanaraya#neelofa#minaz#dressmengandung#bajumengandung#skirtmurah#dressmurah#bellaammara#shawlpublika#duckscarves#kurungkedah#kurungpahang#bajubridesmaids#mirafilzah#hijabistahub#cimihq#ctdk#bajutunang#tiktokmalaysia#tiktokviral#malaysianhijjabi#meletop#dressviral#bajuraya2020


13💬Normal

Anda urgent nak pakai duit sekarang untuk kegunaan peribadi?? Boleh wasap Dhia sekarang 019-3110744 untuk semak kelayakan anda . Pinjaman tanpa deposit, tanpa cas proses dan pinjaman dapat penuh(pinjam 5k dapat 5k) #tiktokmalaysia #mirafilzah #nursajat #trending#fashasandha #emmamaembong #ehmalaysia #aamyrarosli #ellymazlein #jannanick #ritarudaini#jihanmuse #zarazya #zizanrazak #jozlynnhanania #aydajebat #lisasurihani #icsyvmy #zahirah #bazaarpaknil #elfiraloy #tiktok #aliffsyukriterlajaklaris #menusahur #bukangadisbiasa #haniszalikha #nakcantik #ctdk#lathichallenge#nakkurus


0💬Normal

DRESS WAWA ZAINAL🌸RM55 SALE 2 HELAI RM100 JA HAMPA 😍 .Grab sekarang sementara stock masih ada . Nak OOTD memang cantik sangat macam bunga 😘 _ Dress Wawa Zainal 🌸 1 FOR RM55 2 FOR RM100 _ Free size muat S sampai XL _ Whatsapp untuk order : 016-9342807📲 _ Colour: Mustard|Darkblue|Black|White|Pink|Red Free size Measurement: BAHU 15-16 DADA 36-40 KETIAK 20 LABUH TANGAN 22 LABUH BAJU 54 _ #haniszalikha#bajumurah#blousemurah#bajuraya#leeyanarahman#leeyanaraya#neelofa#minaz#dressmengandung#bajumengandung#skirtmurah#dressmurah#bellaammara#shawlpublika#duckscarves#kurungkedah#kurungpahang#bajubridesmaids#mirafilzah#hijabistahub#cimihq#ctdk#bajutunang#tiktokmalaysia#tiktokviral#malaysianhijjabi#meletop#dressviral#bajuraya2020


12💬Normal

DRESS WAWA ZAINAL🌸RM55 SALE 2 HELAI RM100 JA HAMPA 😍 .Grab sekarang sementara stock masih ada . Nak OOTD memang cantik sangat macam bunga 😘 _ Dress Wawa Zainal 🌸 1 FOR RM55 2 FOR RM100 _ Free size muat S sampai XL _ Whatsapp untuk order : 016-9342807📲 _ Colour: Mustard|Darkblue|Black|White|Pink|Red Free size Measurement: BAHU 15-16 DADA 36-40 KETIAK 20 LABUH TANGAN 22 LABUH BAJU 54 _ #haniszalikha#bajumurah#blousemurah#bajuraya#leeyanarahman#leeyanaraya#neelofa#minaz#dressmengandung#bajumengandung#skirtmurah#dressmurah#bellaammara#shawlpublika#duckscarves#kurungkedah#kurungpahang#bajubridesmaids#mirafilzah#hijabistahub#cimihq#ctdk#bajutunang#tiktokmalaysia#tiktokviral#malaysianhijjabi#meletop#dressviral#bajuraya2020


11💬Normal

Anda masih tercari-cari pinjaman untuk selesaikan masalah kewangan anda..anda bole wasap Dhia untuk keterangan lanjut . . Say no to ahlong n scammer ye . . Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan . Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN ✅ Pinjaman dapat PENUH ✅Bayaran Fleksible ✔️ Bayaran boleh bincang Bole wasap Dhia 017-4443313 UNTUK AREA KL&SELANGOR SAHAJA #nakcantik #trustedseller #adirasuhaimi#bukangadisbiasa #aliffsyukriterlajaklaris #noradanish #amyramar #fatzura #jozlynnhanania#haniszalikha #lisasurihani #cemburuseorangperempuan #aafiyahanakibu #neelofa #neelofa#lisasurihani #dramasangat #meloditv3#fashasandha #ctdk #alhaalfa#megadrama#jannanick #rizmansuraya#bazaarpaknil #sayajual#ismailleon #salamramadhan #yusufiskandar#ubatkurus


0💬Normal

Ada anak kecik yg tengah aktif. Suke tarik tudung mama dia😂. Belum sempat nak ootd. Dah tudung macam kena sambar garuda. Tapi berbeza lepas pakai mrs iron. Anak duk pokpok awning pun, mantul balik kaw! Nak rapikan tudung pun senang. Boleh sambung ootd💃. #mrsiron #starchsolution #pengerastudung #tudungsenangbentuk #sitinurhaliza #neelofa #haniszalikha


0💬Normal

Next Page