#instablogger

Herbal chicken soup!! Keep your immunity strong😊 swipe ➡️ for recipe!


1💬Normal

It’s hard to decide between the sweet tooth or the spicy one so satisfied both with two types of salsas. Use can make them from any juicy fruits and fresh vegetables you have at home. Chillies and cilantro do the magic, you can’t go wrong. Enjoy the flavours of your home! #yycchef #yyceats #yyc #FoodBlog #yycliving #FoodBlogger #FoodBlog #InstaBlogger #InstagramBlog #Finstagram #FoodBlogFeed #EatForTheGram #InstaFood #FoodIsLife #homemade #foodpics #foodpassion #foodies #foodforfoodies #foodnetwork #foodtruck #foods #foodgawker #foody #foodforthought #foodphotographer #foodstyling #foodheaven #foodshare #cocoa #foodart


0💬Normal

Esta falda me gustaba tanto, que me compre también la versión vestido. Es de Stradivarius. Y me la pienso seguir poniendo, se “lleve” o no. Las botas, la cazadora vaquera y el bolso son de Zara, de otras temporadas. Ya es miércoles! Feliz día 💋🖤 . . #outfitpost #fashionpost #lookoftheday #fashionista #moda #estilo #fashion #instablogger #instafashion #instagramer


0💬Normal

Pagi pagi lagi my baby kesayangan ‘belang belang’ ni buat hal 😅 system crash dump pulekk takleh open window normal mode kena opt tu safe made .. problem nya safe mode is very limited usage takleh connect internet so how to connect / remote to office PC lahh ..haishh.. terpaksa lah Me bertukaq jadik IT technician 🤦🏼‍♀️(masa zaman Uni dulu memang buat sendiri PC format, troubleshooting semua tu almaklum lah student mana ada banyak duit nak antaq pi kedai selalu kann & my course major usage PC is for designing purpose so PC specs must heavy duty and sikit sikit kena format kena virus 🤣) tapi tu dulu .. la ni otak Me tinggai besaq semut jaa susah betoi nak hadam menatang2 system software ni 🤣 tapi Me cuba try test skill lama - run system restore via safe mode, run troubleshooting semua tapi tak resolve jugak so last option Me hijacked my sister Laptop lahh 🤣 #workingfromhome DILEMMA 😜#malaysiamovementcontrolorder #malaysianbreakfast #malaysia #cooking #creativecooking #insta #instagood #instagram #instafood #foods #foodporn #foodblogger #foodphotography #foodpics #socialmedia #instablogger #instagood #igfoodmalaysia #instafoodmalaysia #makan #masak #kongsimenu #sayamasak #foodstyling


0💬Normal

🌻NEW BLOG POST UP🌻 I'm dreaming about this sunflower field I visited before *you know what* took over the world. Visit my blog (link in bio) and day dream with me. 💛 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #sunflowers #vintagetreasures #ootd #ootdstyle #outfitoftheday #whatiwore #wiw #mylook #potd #photooftheday #picoftheday #stylegram #instastyle #todaysoutfit #fashionpost #nofilter #styleoftheday #fashiongram #igers #instapic #picinsta #instablogger #instagood #fashion #instadaily #insta #instamood #instalove #bestoftheday


0💬Normal

#targethaul !! So, these are not recent purchases..I picked these up at my local @target..I just forgot to post it..🤷🏽‍♀️ I know..I need to do better! Lol . . So one of the items I picked up was the target brand Up and Up refreshing wet cleansing towelettes--these are compared to @ponds Wet Cleansing Towelettes. I really like these because they don't irritate my eyes like other makeup wipes do and they do a good job at removing my makeup with no problem. So I definitely recommend them ;) I also picked up the @elfcosmetics Blending Sponge the ones for liquids..I know they have one specifically for powders..this sponge is good but I think I like my #wetnwildbeauty one a little bit better..idk 🤷🏽‍♀️ have y'all try this one? How do u like it? I also picked up the @elfcosmetics line and define tape- this was a recommendation from @juicyjasofficial, I haven't tried them yet but when I do I'll let you know how I like them. Finally, the last item I grabbed was these cotton rounds from the brand up and up. I like to use these to remove my eye makeup, apply toner, or to remove my nail polish. Love them plus they're super affordable. . . Feel free to share what you've purchased recently..it can be makeup, skincare, or anything that's beauty related. Sending y'all lots of hugs and positive vibes 🤗😘 ____________________________________________________________ 📷 #beautymarked23 #latinablogger #latinainfluencer #newmakeup #explorepage #flatlaylove #undiscoveredunder100k #latinabloggers #beatthatface #blendthatshit #brian_champagne #stayathome #instablogger #instalove #purelove❤️ #makeupislife #makeuptherapy #makeupislove #beautyisallaround #beautyjunkies #drugstorebeautyproducts #upandup #elfcosmetics #ponds #makeupwipes #cottonrounds #blendingsponge


0💬Normal

Pagi pagi lagi my baby kesayangan ‘belang belang’ ni buat hal 😅 system crash dump pulekk takleh open window normal mode kena opt tu safe made .. problem nya safe mode is very limited usage takleh connect internet so how to connect / remote to office PC lahh ..haishh.. terpaksa lah Me bertukaq jadik IT technician 🤦🏼‍♀️(masa zaman Uni dulu memang buat sendiri PC format, troubleshooting semua tu almaklum lah student mana ada banyak duit nak antaq pi kedai selalu kann & my course major usage PC is for designing purpose so PC specs must heavy duty and sikit sikit kena format kena virus 🤣) tapi tu dulu .. la ni otak Me tinggai besaq semut jaa susah betoi nak hadam menatang2 system software ni 🤣 tapi Me cuba try test skill lama - run system restore via safe mode, run troubleshooting semua tapi tak resolve jugak so last option Me hijacked my sister Laptops lahh 🤣 #workingfromhome DILEMMA 😜#malaysiamovementcontrolorder #malaysianbreakfast #malaysia #cooking #creativecooking #insta #instagood #instagram #instafood #foods #foodporn #foodblogger #foodphotography #foodpics #socialmedia #instablogger #instagood #igfoodmalaysia #instafoodmalaysia #makan #masak #kongsimenu #sayamasak #foodstyling


0💬Normal

💕Super rare and popular!💕Favorite of celebrities and influencers. Louis Vuitton Bumbag in Monogram Canvas GHW. Full set with ORIGINAL LOCAL RECEIPT. Excellent condition with minor signs of use. . Price: $2590 only! ($2490 by CASH) . 📱 Whatsapp Frances at +65 9751 8793 for details. 💯 Authentic only. Lifetime guarantee. 🇸🇬 Registered Business Address: 🏢 Marina Square, B1-05. 📦 Free delivery Singapore-wide. ✈️ Shipping worldwide at extra costs. . Payment Modes:. 💵 Cash, Bank Transfer, Paynow, Paylah. 💳 Mastercard, Visa, AMEX. 💳 OCBC CC installments, Standard Chartered CC Installments. 💰 Paypal (for overseas buyers) #lvbumbag


2💬Normal

@MURUGAN IDLI . . #jigiridhanda🥤 . . Price 80rs . . . Location : Kaveripakkam branch . . This is a branch of the famous Murugan Idli shop of Chennai located on the Chennai - Bangalore highway near Kaveripakkam. Though the hotel lay out is good. . #quarantinedays #stayhome . . Star🌟 4.3 . . @prilaga #foodiegram #fblogger #bookblogger #bloggerstyle #foodies #travelblogger #blogger #nycfoodie #bloggers #styleblogger #lafoodie #chennaifoodie #foodiesofinstagram #indianfashion #jigiridhanda🥤 #fitfoodie #veganfoodie #indianphotography #foodblogger #indianfood #instablogger #prilaga #foodielife #indian #india #bloggerlife #indiana #staysafe


0💬Normal

Next Page